Pohja:
vajaa 4 dl suklaapipareita murskattuna
n. 50 g sulatettua voita
Täyte:
700 g tuorejuustoa (maustamaton Hovi, Philadelphia tai vastaava)
1.2 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
3 munaa
225 g sulatettua valkoista suklaata
Lämmitä uuni n. 150-175 asteeseen. Sekoita pohjan ainekset, levitä irtokakkuvuuan pohjalle ja paista 10 min.
Vatkaa tuorejuusto ja sokerit hyvin sekaisin, lisää munat yksitellen,
sekoittaen hyvin joka välissä. Sekoita lopuksi joukkoon sulatettu
valkoinen suklaa ja kaada pohjan päälle.
Paista 35 min, sammuta uuni ja anna jäähtyä uunissa vähintään tunti.
Irrota kakku, ja anna jäähtyä huoneenlämmössä, siirrä sen jälkeen
jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi, mieluiten yön yli.
perjantai, 5. joulukuu 2008
Kommentit