Pohja:

vajaa 4 dl suklaapipareita murskattuna
n. 50 g sulatettua voita

Täyte:

700 g tuorejuustoa (maustamaton Hovi, Philadelphia tai vastaava)
1.2 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
3 munaa
225 g sulatettua valkoista suklaata

Lämmitä uuni n. 150-175 asteeseen. Sekoita pohjan ainekset, levitä irtokakkuvuuan pohjalle ja paista 10 min.

Vatkaa tuorejuusto ja sokerit hyvin sekaisin, lisää munat yksitellen, sekoittaen hyvin joka välissä. Sekoita lopuksi joukkoon sulatettu valkoinen suklaa ja kaada pohjan päälle.

Paista 35 min, sammuta uuni ja anna jäähtyä uunissa vähintään tunti. Irrota kakku, ja anna jäähtyä huoneenlämmössä, siirrä sen jälkeen jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi, mieluiten yön yli.